Bedrijfsprofiel - VDA Afbouw
Afbouwbedrijf VDA
Afbouw, VDA, Afbouwbedrijf, Bedrijf, Den Bosch, Afwerking, Afwerkingen, Akoestisch, Spuitwerk, Behangwerken, Kozijnen, Deuren, MS-plafonds, MS-wanden, Vloeren, Systeemplafond, Schilderwerk
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Bedrijfsprofiel

Snel schakelen op korte termijn

VDA Afbouw B.V. is opgericht in 2014 en gevestigd te ‘s-Hertogenbosch. Door heel Nederland en buitenland actief met uitdagende projecten. Momenteel zijn er circa 80 ervaren vaklieden werkzaam voor VDA, de dragende krachten van het bedrijf. VDA Afbouw richt zich op een verzameling van werkzaamheden die de afbouw omarmt.

Hierbij wordt de opdrachtgever ontzien van zowel de montage als materialen die bij deze werkzaamheden komen kijken. Met de ervaring en kennis van een variatie aan projecten bezorgt VDA Afbouw zijn waarde aan het bouwproces. VDA Afbouw focust zich ook op de totale transformatie van casco/bestaand naar gebruiksklare ruimte (turn key). Indien u zich kunt conformeren met de kernwaarden van VDA Afbouw willen wij u met onze passie en professionaliteit van dienst zijn.

“Bij het realiseren van projecten een professionele schakel van toegevoegde waarde zijn in het bouwproces.”

Dit zijn de klussen die we voor u klaren.

VDA Afbouw richt zich op een verzameling van werkzaamheden die de afbouw omarmt. Hierbij wordt de opdrachtgever ontzien van zowel de montage als materialen die bij deze werkzaamheden komen kijken. Hieronder vindt u een kort overzicht:

Akoestisch spuitwerk

Wilt u een hogere akoestische plafond eis behalen in een ruimte? Makkelijkere toe-passing als akoestisch spuitwerk is er in dat geval niet.

Behangwerken

De ruimte krijgt een eigen gezicht met het behang. Particulieren behangen veelvuldig zelf maar op projectbasis is er wel degelijk behoefte aan vakmanschap.

Kozijnen en deuren

Stalen of houten kozijnen en deuren kunnen naar wens van opdrachtgever geleverd worden. Het aanleveren van een duidelijke werktekening met aanduiding van type nummer deur en locatie worden vele fouten uitgesloten.

MS-plafonds

Net zoals bij wanden wordt er bij plafonds veelal gebruik gemaakt van Metal Stud skeletten. Het is makkelijk verwerkbaar, snel in montage en vooral licht.

MS-wanden

Ontbreekt er bij MS wanden niet aan om met regelmaat koven, drukschotten, nissen, gebogen wanden en dergelijke toe te passen. We kunnen u ook helpen met prefab badkamers.

Schilderwerk

Sauzen van wanden en plafonds, waar zien we het niet. De uiteindelijke afwerking die de gebruikers van een gebouw in het oog springt.

Systeemplafonds afwerking

Sommige toepassingen in de bouw zijn al jaren van essentie en in dit geval vaak onmisbaar. Systeemplafonds worden door hun eenvoudige opbouw en grote variatie in assortiment op vele projecten toegepast.

Vloeren

Een goede ondergrond is het halve werk. Voor een strakke vloer is een egale ondervloer gewenst. Dit dient dan ook alvorens een project start bekeken te worden.

Wilt u meer weten over ons?

Interesse gekregen? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte op maat.